Agency81 bundelt
de krachten met ITAF

Newsflash! Agency81 begint aan een nieuw hoofdstuk. We slaan de handen in elkaar met ITAF, een toonaangevend IT-dienstenbedrijf gevestigd in Gent, dat bekend staat om zijn expertise in cloudoplossingen, IT-infrastructuur en IT-beveiligingsdiensten op maat voor de KMO.

Wat betekent dit?

De samenwerking met ITAF luidt een nieuw tijdperk in van meer uitgebreide diensten en alomvattende oplossingen, waardoor we nog beter aan uw IT-behoeften kunnen voldoen, met focus op kwaliteit en innovatie.

Uw vertrouwde contactpersoon blijft ongewijzigd

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om - ook te midden van veranderingen, een vertrouwd gezicht te behouden. Uw vast aanspreekpunt en vertrouwde adviseur bij Agency81 in hoofde van Kenneth Van de Voorde blijft ongewijzigd. Dit partnerschap is ontworpen om u dezelfde uitzonderlijke ondersteuning te bieden die u gewend bent, aangevuld met de gespecialiseerde expertise van het ITAF-team.

Een vooruitblik

ITAF

We nodigen u uit om onze video te bekijken met Kenneth Van de Voorde van Agency81 en Glenn Provoost, CEO van ITAF, waarin we ingaan op de gedachtegang achter deze strategische zet en we de voordelen belichten die deze stap met zich meebrengt voor u.

We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking biedt en kijken er naar uit om samen met u te bespreken hoe wij uw IT-ervaring naar een nog hoger niveau kunnen tillen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen, verzoeken of specifieke behoeften heeft. Uw tevredenheid is altijd onze drijvende kracht geweest en we streven ernaar een naadloze overgang te garanderen.ITAF ITAF